Ce avantaj aduce o campanie Google AdWords Remarketing?

Ce avantaj aduce o campanie Google AdWords Remarketing?

Proprietarii de businessuri online au înțeles utilitatea și unii folosesc cu succes avantajele oferite de o campanie Google AdWords. Acest tip de publicitate poate aduce vizitatori instant pentru paginile web. Dacă o campanie Google AdWords este construită și administrată cu profesionalism, poate deveni un instrument eficient și profitabil.

Sistemul Google AdWords este în continuă dezvoltare. Fiind singurul serviciu cu plată a corporației Google, pune un accent deosebit pe căutarea unor noi oportunități de dezvoltare, care este benefică pentru toți participanții. O funcționalitate recent apărută al sistemului este instrumentul AdWords Remarketing. Această funcție dă posibilitatea administratorilor de cont AdWords să creeze campanii de publicitate care să fie afișate numai acelor vizitatori care s-au mai interesat de pagină și de produsele oferite de aceasta.

Luând în considerare posibilitatea de restrângere a listei de clienți țintă numai la acele persoane care sunt direct interesante de produsele și serviciile oferite prin publicitate, o campanie Google AdWords Remarketing poate deveni un instrument foarte profitabil.

Această metodă de creare de liste clienți țintă poate fi parametrizat foarte exact. Parametrii pot fi diverși: clienți care au mai vizitat o pagină web, clienți care au vizitat o secțiune specifică a site-ului, clienți care au umplut coșul virtual, dar nu au finalizat comanda și alte multe posibilități.

Cum se poate constata, o campanie Google AdWords de tip remarketing deschide noi oportunități în promovare online, chiar am putea presupune, datorită posibilităților oferite, că în curând va fi cel mai des folosit instrument de publicitate AdWords.

Etichete: ,

Autor

Nagy Béla

Unelte SEO S.R.L. activează pe piaţa de promovare online din 2009, iar prin site-ul www.seowebtools.ro a ajutat mii de useri să cunoască bazele SEO, fiind la dispoziţia celor care doresc să fie găsiţi pe Internet.